Podstawowe informacje

Forum Wątki Posty Ostatni post

Regulamin

Przeczytaj zanim coś napiszesz!
1 3 Regulamin
2011-03-17 20:18:08 przez asha

Pomoc

Masz problem lub potrzebujesz pomocy? Napisz do nas. Pomożemy Ci!
1 2 Pomoc
2011-03-17 20:19:27 przez asha

Zmiany

Zmiany na forum
2 4 Propozycje zmian
2011-03-17 20:20:30 przez asha

Rangi

Kto jest kim?
1 4 Rangi
2011-03-17 20:21:22 przez asha

Nagłówki i bannery

Nagłówki oraz bannery reklamujące nasze forum
3 5 Propozycje na nagłówek
2011-03-17 20:23:30 przez asha

Newsy!

Co nowego u bohaterów filmu?
3 3 Muszę zrzucić 7 kg dla filmów:Preity
2011-03-23 16:11:39 przez asha

Veer-Zaara

Forum Wątki Posty Ostatni post

O filmie

Fabuła, ciekawostki, zwiastun
3 3 Ciekawostki
2010-12-25 14:19:45 przez Priya_12

Piosenki filmowe

Teledyski, teksty piosenek
8 10 Do Pal
2011-05-30 04:27:32 przez asha

Galeria

Zdjęcia, Screeny, Tapety
2 4 Screeny
2010-12-30 16:47:02 przez Kajal1997

Sondy i ankiety

Sondy i ankiety dotyczące filmu i aktorów
0 0  

Obsada

Forum Wątki Posty Ostatni post
3 14 Biografia
2010-12-30 16:33:51 przez Kajal1997
4 5 Galeria
2010-12-30 16:46:15 przez Kajal1997
3 3 Filmografia
2010-12-25 19:56:36 przez Priya_12
3 3 Ciekawostki
2010-12-25 20:00:01 przez Priya_12
2 2 Filmografia
2010-12-25 20:10:50 przez Priya_12
2 4 Biografia
2011-01-02 14:01:27 przez Veera
2 2 Filmografia
2010-12-25 20:22:25 przez Priya_12
2 2 Filmografia
2010-12-25 20:25:10 przez Priya_12
2 2 Biografia
2010-12-25 20:28:11 przez Priya_12
2 2 Filmografia
2010-12-25 20:30:00 przez Priya_12

Użytkownicy

Forum Wątki Posty Ostatni post
4 17 Nasza rodzinka
2011-03-17 20:38:41 przez asha
3 19 Co słychać?
2011-03-17 20:17:37 przez asha
1 9 Strony www - blogi, fora itp.
2011-01-28 22:45:13 przez asha

Rozrywka

Forum Wątki Posty Ostatni post
4 43 Krzyżówka
2011-01-28 22:50:41 przez asha
0 0  
1 2 Veer-Zaara - Fan Art
2011-05-30 04:19:00 przez asha

Informacje o forum

Statystyki forum
Wszyscy użytkownicy: 7
Wszystkie wątki: 62
Wszystkie posty: 167
Informacje o użytkowniku
Ostatnio zarejestrowany: Fooxdide
Najwięcej użytkowników (3) było 2011-01-01 13:35:48
Użytkownicy online: 0
Goście online: 1
Dzisiaj forum odwiedzili:
brak

10 najbardziej aktywnych użytkowników:

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
zdjecia zbitej pupy pasem animal opowiadania krzyże tatuaże moviestarplanet com login kontrolki vw golf mk4